Bestillingsformular

Inden du kan komme i gang med første besvarelse, er vi i henhold til databeskyttelsesloven nødsaget til at bede om dit samtykke. Det kan du læse igennem herunder.

Vi håber du har lyst til at deltage og ser frem til at modtage din første registrering.

Med venlig hilsen,
Team Howdy


Pris

Howdy er gratis de første to uger. Efter de to uger er prisen for Howdy kun 99 kr pr. måned inkl. moms og inkluderer op til 4 samtaler pr. år med en af vores psykologer.


Samtykke

Du er ved at tage Howdy løsningen i brug.

Ved at bruge Howdy løsningen giver du frivilligt Worklife Barometer ApS, CVR-nr. 35395539 samtykke til følgende:

Samtykke til behandling af personoplysninger.

Du er ved at tage Howdy i brug.

Din brugerprofil oprettes ud fra de personoplysninger, vi har modtaget fra din arbejdsgiver: kontaktoplysninger, dvs. navn, e-mailadresse, evt. telefonnummer og evt. sundhedsordning, samt dit organisatoriske tilhørsforhold, herunder den eller de afdelinger, som du indgår i på din arbejdsplads.

Ved at klikke på ”godkend” samtykker du frivilligt til, at Howdy ApS må:

Registrere og behandle de oplysninger, du giver i Howdy og til vores beredskab, når du er i kontakt med dem. De oplysninger, du giver i Howdy og til vores beredskab omfatter oplysninger om dit fysiske og mentale helbred i form af oplysninger om fysiske smerter (ved brug af Howdy Body) og vurdering af din mentale trivsel (den samlede score (grøn, gul eller rød samt et tal på en skala fra 0 til 100), der udfærdiges på baggrund af dine svar i Howdy Wellbeing) og årsagskoder baseret på samtaler med beredskabet. Efter databeskyttelseslovgivningen kategoriseres sådanne oplysninger som følsomme personoplysninger.

Anvende dine svar i Howdy til at danne anonyme statistikker til din arbejdsgiver og til os for vores interne brug og videreudvikling af Howdy. Statistikkerne vil altid være fuldstændig anonyme, så ingen oplysninger kan føres tilbage til dig.

Hvis du fortryder dit samtykke

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage via appen eller ved at skrive til os på opt-out@howdy.care. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil det betyde, at vi ikke længere kan tilbyde dig services gennem Howdy. Tilbagetrækningen af dit samtykke berører dog ikke lovligheden af den behandling af dine oplysninger, der er foretaget inden tilbagetrækningen.

Privatlivspolitik og vilkår

Vi behandler altid dine oplysninger efter vores persondatapolitik og vilkår, som du kan læse her.

Vil du vide mere

Du kan læse mere om vores services på denne website adresse: https://howdy.care.

Denne tekst har version 3 og er opdateret i februar 2021.

Information

Du bedes udfylde eller verificere nedenstående oplysninger.

Du vælger selv din kode og vi beder dig om at taste den to gange, så vi er sikker på, at du har tastet rigtigt. Koden skal bestå af tal (ikke bogstaver) og skal være mindst 4 cifre.