Howdy!

Det glæder os at byde dig velkommen til Howdy. Inden du kan komme i gang med første besvarelse, er vi i henhold til databeskyttelsesloven nødsaget til at bede om dit samtykke. Det kan du læse igennem herunder.

Vi håber du har lyst til at deltage og ser frem til at modtage din første registrering.

Med venlig hilsen,
Team Howdy


Samtykke

Du er ved at tage Howdy løsningen i brug.

Ved at bruge Howdy løsningen giver du frivilligt Howdy ApS, CVR-nr. 35395539 samtykke til følgende:

Samtykke til behandling af personoplysninger.

Du er ved at tage Howdy i brug.

Din brugerprofil oprettes ud fra de personoplysninger, vi har modtaget fra din uddannelsesinstitution: kontaktoplysninger, dvs. navn, e-mailadresse, evt. telefonnummer og evt. sundhedstilbud, samt dit eller dine studiemæssige tilhørsforhold.

Ved at klikke på "godkend" samtykker du frivilligt til, at Howdy ApS må:

Registrere og behandle de oplysninger, du giver i Howdy. De oplysninger, du giver i Howdy og til vores beredskab, som håndteres af vores databehandler Studenterrådgivningen, omfatter oplysninger om dit mentale helbred i form af vurdering af din mentale trivsel (den samlede score (grøn, gul eller rød samt et tal på en skala fra 0 til 100), der udfærdiges på baggrund af dine svar i Howdy Wellbeing) og årsagskoder baseret på samtaler med beredskabet. Efter databeskyttelseslovgivningen kategoriseres sådanne oplysninger som følsomme personoplysninger.

Anvende dine svar i Howdy til at danne anonyme statistikker til din uddannelsesinstitution og til overordnede statistikker for nationalt at forbedre studietrivsel samt til intern brug i Howdy til at videreudvikle systemet.. Statistikkerne vil altid være fuldstændig anonyme, så ingen oplysninger kan føres tilbage til dig.

Hvis du fortryder dit samtykke

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage via appen eller ved at skrive til os på opt-out@howdy.care. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil det betyde, at vi ikke længere kan tilbyde dig services gennem Howdy. Tilbagetrækningen af dit samtykke berører dog ikke lovligheden af den behandling af dine oplysninger, der er foretaget inden tilbagetrækningen.

Privatlivspolitik og vilkår

Vi behandler altid dine oplysninger efter vores persondatapolitik og vilkår, som du kan læse her.

Vil du vide mere

Du kan læse mere om vores services på denne website adresse: https://howdy.care.

Information

Du bedes udfylde eller verificere nedenstående oplysninger.

Du vælger selv din kode og vi beder dig om at taste den to gange, så vi er sikker på, at du har tastet rigtigt. Koden skal bestå af tal (ikke bogstaver) og skal være mindst 4 cifre.

Herunder bedes du angive navnet på din uddannelsesinstitution.